Verkopen

Meer verkopen

De tijd dat je bij een potentiële klant naar binnen kon lopen en je product of dienst onder de aandacht kon brengen is voorbij. Daarnaast is verkoop het resultaat van een doordacht salesproces en een heldere methode. Als je dus meer wilt verkopen zal je grip moeten hebben op dit proces. Hoe doe je dit?

Stappen.

Heb een plan

Een goed verkoopplan omschrijft wie wat wanneer en hoe doet. Oftewel, wie doet wat op maandagochtend? Jouw verkoopplan kan op één A4, simpel en effectief. Wij helpen je om dit te maken!

Zorg voor een systeem

Uit ieder onderzoek is gebleken dat de beste verkoopteams in staat zijn om een ritme aan te brengen in hun proces. Een CRM-systeem “vertelt” of je plan werkt en wat de huidige stand van zaken is.

Als licentie partner van pipedrive kunnen wij dit systeem voor je inrichten en ondersteuning bieden bij het gebruik. Heb je al een goed verkoopsysteem, dan adviseren wij hoe je het effectiever kunt inzetten.

Hanteer een structuur

Het is belangrijk dat de gegevens in het systeem duidelijk gestructureerd zijn. Een goed inzicht maakt dat je echt kunt sturen op de data. Wij zorgen dat jij de juiste beslissingen kan maken op het juiste moment.

Investeer in kennis

Met onze salestrainingen en coachingsessies kunnen wij je medewerkers de kneepjes van het vak leren.

Quickscan

Ben je benieuwd wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen? Vraag een Quickscan aan, wij staan klaar om je te helpen.

Lees meer

Geïnteresseerd om exact te weten hoe dit voor jouw bedrijf kan werken?

Vul het formulier in en vraag een vrijblijvend telefonisch gesprek aan.

Lees meer