Wat we doen

Aan tafel komen bij je ideale klant? Wij helpen je

Je hebt een super product of dienst en komt onvoldoende binnen bij potentiële (grote) klanten. Wanneer je wel wordt uitgenodigd, kiest de potentiële klant niet voor jouw bedrijf. Herkenbaar? Een doordacht salesproces en een heldere verkoopmethode zijn essentieel voor een goed verkoopresultaat. Wij helpen jou om dit proces op te zetten en te beheersen zodat je kunt doen waar je goed in bent: waarde leveren bij klanten.

Een greep uit de verschillende diensten die wij bieden:

Ideale klanten identificeren

De basis is weten wie je ideale klant is, waar deze zit en wat de behoeftes zijn als het gaat om de dienstverlening die jij kunt bieden. Dit fundament wordt vaak overgeslagen of niet meer opnieuw bekeken wanneer de tijd vordert.

 

Klanten bereiken

De tijd dat we zomaar konden bellen of langsgaan is niet meer. Een potentiële klant wil eerst op een relevante manier geïnformeerd worden voordat hij besluit om naar je verhaal te luisteren. Wij kunnen je hierbij helpen door een effectieve en slimme marketingstrategie te ontwikkelen en desgewenst uit te voeren.

" Relevante content is nodig om potentiële klanten te bereiken, inspireren, motiveren en overtuigen "

Content creatie

Relevante content is nodig om potentiële klanten te bereiken, inspireren, motiveren en overtuigen. Welke vragen en/of behoeften een potentiële klant heeft, is afhankelijk van de fase in de klantreis. Wij weten hoe je de juiste informatie op het juiste moment moet communiceren.

Voortgang bewaken

Wij ondersteunen jou in het borgen en bewaken van het salestraject. Door het proces te systematiseren kan de verkoop efficiënt worden aangestuurd met voorspelbare uitkomsten. Dit kan in jouw eigen CRM-systeem, of in een door ons opgezet systeem. Zie voor meer info pipedrive

Training

Hebben je medewerkers een duwtje in de rug nodig of ondersteuning bij het gebruiken van nieuwe software? Onze ervaren salestrainers helpen graag.

 

Onderhoud

Jij wilt vooral druk zijn met het bouwen aan je onderneming en zeker weten dat je hele sales afdeling goed blijft draaien. Wij kunnen je alles uit handen nemen en je op vaste momenten rapporteren over de voortgang. Van marketing tot afsluiten. Van strategie tot systeemonderhoud.

Wij staan klaar om je te helpen!

Quickscan

Ben je benieuwd wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen? Vraag een Quickscan aan, wij staan klaar om je te helpen.

Lees meer