Wat we doen

Meer verkoop en minder gedoe? Wij helpen je

Eigenlijk is verkopen niet zo moeilijk, toch? Het is een kwestie van structureel aandacht geven aan (potentiele) klanten, waarde leveren en doen wat je belooft. Waarom geven veel bedrijven dan aan dat ze twijfels hebben of het verkoopapparaat wel effectief genoeg is?

 

In een drukke wereld is het steeds lastiger om je te richten op de hoofdzaken, we worden continue geprikkeld en afgeleid. Van nature is een mens gemaakt om op prikkels te reageren en de makkelijke dingen eerst te doen.

 

Wij helpen je om alle verkooptaken makkelijker en overzichtelijker te maken zodat je mensen zich meer kunnen richten op de hoofdzaken.

Een greep uit de verschillende diensten die wij bieden:

Een makkelijk systeem

Pipedrive, de verkoop-CRM die je de lastige dingen uit handen neemt, zodat jij alleen nog hoeft te verkopen. Jouw mensen willen het gevoel hebben dat het systeem hun helpt in plaats van andersom.

Klik hier

Installatie en gebruik

Wij nemen je al het werk uit handen door samen met jou te bepalen hoe het systeem het best kan worden ingericht voor jouw verkoopproces. We installeren en laten je zien hoe je het gebruikt. Gemak en overzicht!

Sparren

Wil je dat iemand met ervaring en een frisse blik vrijblijvend met je meekijkt? Dat kan. We hebben veel verschillende branches en situaties gezien. Deze ervaring nemen we mee om eens lekker met je te sparren en nieuwe inzichten het licht te laten zien. 

Structuur

We hebben in de loop der jaren gezien wat wel en niet werkt. Vooral zorgen dat je mensen de ruimte en vrijheid krijgen om dingen te doen zoals dat voor hun het beste werkt wordt steeds meer een vereiste voor moderne organisaties. Wat moet je doen om ze het best te faciliteren en ondersteunen? Wij denken graag met je mee.

Klik hier

" Als je in het schilderij zit, kun je de lijst niet zien. Een blik van buitenaf doet wonderen "

Training

Willen jij of je mensen naar een hoger niveau? Onze ervaren salestrainers helpen graag. Of het nou gaat om gesprekstechnieken, beltraining, presenteren of time-management. Neem contact op voor meer informatie.

Klik hier

Voortgang bewaken

Wil je dat we regelmatig inchecken, een voortgangsrapport maken of een salesmeeting begeleiden? Allemaal mogelijk. Door ons in te schakelen om de voortgang te bewaken borg je toekomstig resultaat.

Wij staan klaar om je te helpen!

Quickscan

Ben je benieuwd wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen? Vraag een Quickscan aan, wij staan klaar om je te helpen.

Lees meer