Wie zijn wij

Onze mensen

Paul van Winden

Trainer

 

Eigenlijk maak ik graag kennis met jou…
Stel ik graag vragen over je onderneming, je uitdagingen, je team, je klanten én vooral je visie op jouw toekomst. En zorg ik er aansluitend samen met je voor, dat je beter en sneller je doelen behaalt.

Op deze plek kort info over mij.
Ik ben een trotse vader van 3 prachtige tienerdochters. Met plezier kijk ik film, speel ik piano en reis ik. Werkend ben ik ook trots om als Kenneth Smit trainer met ondernemers en ondernemende mensen te mogen werken. Persoonlijke ontwikkeling vind ik belangrijk, want het zorgt ervoor dat ik (en anderen) steeds meer gereedschap in hun kistje hebben om diverse klussen effectief te klaren.

Verkoop vind ik een prachtig en onmisbaar vak. En ik weet uit eigen ervaring ook hoe lastig het voor ‘ons verkopers’ is om systematischer succes te bereiken.
Met inzet van Pipedrive én aanscherping van je vaardigheden door training worden je resultaten eenvoudig beter. Die combinatie biedt SalesRocket je. Ik kijk ernaar uit om daarover met je in gesprek te gaan.

Jon Rijlaarsdam

Pipedrive expert & Multipotentialite 

Ik ben altijd al mateloos geïnteresseerd geweest in mensen, en dan met name hoe mensen denken en doen. De wereld van persoonlijk leiderschap, effectiviteit en de kennis en informatie hieruit omzetten naar praktische adviezen om zaken makkelijker en overzichterlijker te maken voor jouw bedrijf, zijn mijn passie geworden. 

Ik heb erg brede interesses en vind bijna alles leuk en interessant, en dat kan best een valkuil zijn kan ik je vertellen ;-) Aan de andere kant denk ik ook dat ik me goed kan inleven in jouw kant van het verhaal en dat ik (al zeg ik het zelf) écht geïnteresseerd ben hoe ik jou als ondernemer het best kan helpen. En als ik dat niet kan, dan breng ik je graag in contact met iemand in mijn netwerk die dat wel kan.

Praktisch gezien vind ik het heel leuk om Pipedrive (maar ook een aantal andere systemen) zo in te richten dat het optimaal aansluit op jouw bedrijfsprocessen en de behoeftes van jouw team. Er is zoveel mogelijk om het leven makkelijker en overzichtelijker te maken! En dat heeft effect! Joepie, mijn hart maakt alweer een vreugdesprongetje.

Verder ben ik vader van 2 mooie kinderen in de leeftijd van 17 en 13, gepassioneerd over het maken van muziek, fietsen en het gek doen met motorfietsen, maar dan wel ongevaarlijk....;-)

Neem vooral contact met mij op, ik vind het leuk om vrijblijvend te sparren.

 

Onze specialiteit is om mens en systeem optimaal te laten samenwerken

Neem contact met ons op, wij staan klaar om je te helpen!

Vul het contactformulier in

We reageren binnen 24 uur op je vraag of opmerking.

Lees meer