Workshop

Een effectiever salesteam.

In de workshop "Meer winst uit sales" neemt Jon Rijlaarsdam je mee in zijn verhaal over hoe je door de implementatie van de juiste structuur en systemen het makkelijker kan maken voor je mensen om effectief te gaan verkopen. 

 

Jon Rijlaarsdam is onder andere Sales Manager bij BMW en vestigingsdirecteur bij het grootste autobedrijf van Nederland geweest. Hij heeft een bovengemiddelde interesse ontwikkeld voor het menselijk bewustzijn en daarmee de keuzes die mensen maken. In de workshop laat hij zien dat het essentieel is om rekening te houden met het individu en de gehanteerde systemen en structuur zodat een effectief verkooproces het gevolg wordt.

 

Deelname aan deze workshop verzekert je van energie, inzichten en inspiratie om toe te passen in je eigen bedrijf.

Speciaal voor ondernemers die met een team werken

Over de workshop

De workshop is ontwikkeld om in te zetten tijdens netwerkbijeenkomsten voor MKB ondernemers. Een uur lang biedt Jon Rijlaarsdam van SalesRocket een interactief programma aan de deelnemers met als resultaat direct toepasbare tips en inzichten voor de ondernemer. Aan het eind van de workshop ontvangen deelnemers een vrijblijvende aanbieding om een kosteloze salesscan te laten uitvoeren op hun bedrijf.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Het korte programma is bedoeld voor ondernemers die met een team werken en een omzet hebben vanaf €500.000,-

Inhoud van de workshop

- Menselijke evolutie

- De ideale structuur voor salesmensen

- Een makkelijk en overzichtelijk systeem ter ondersteuning

- Voorbeelden

Vraag een workshop aan!

Vul het contactformulier in

We reageren binnen 24 uur op je vraag of opmerking.

Lees meer