Workshop

SalesRocket helpt bedrijven om meer winst uit hun salesactiviteiten te behalen.

In de workshop "Meer winst uit sales" word je meegenomen in de fundamenten om de marketing en verkoop in je bedrijf nog beter neer te zetten zodat je kunt groeien. De presentatie is gestoeld op bewezen strategieën die SalesRocket en haar klanten hebben toegepast.

Jon Rijlaarsdam heeft jarenlang ervaring als Sales Manager bij BMW en is nu spreker en consultant bij SalesRocket. Het is zijn persoonlijke missie om ondernemingen te helpen om hun marketing en sales activiteiten echt te laten werken.

Deelname aan deze workshop verzekert je van energie, inzichten en inspiratie om toe te passen in je eigen bedrijf.

Speciaal voor ondernemers die met een team werken

Over de workshop

De workshop is ontwikkeld om in te zetten tijdens netwerkbijeenkomsten voor MKB ondernemers. Een uur lang biedt Jon Rijlaarsdam van SalesRocket een interactief programma aan de deelnemers met als resultaat direct toepasbare tips en inzichten voor de ondernemer. Aan het eind van de workshop ontvangen deelnemers een vrijblijvende aanbieding om een kosteloze salesscan te laten uitvoeren op hun bedrijf.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Het korte programma is bedoeld voor ondernemers die met een team werken en een omzet hebben vanaf €500.000,-

Inhoud van de workshop

  • De basis van verkopen
  • De structuur van een moderne klantreis
  • Voorbeelden
  • De basis van een sales gedreven organisatie

Wij staan klaar om je te helpen!

Quickscan

Ben je benieuwd wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen? Vraag een Quickscan aan, wij staan klaar om je te helpen.

Lees meer